UTE-Hallen ligger naturskjønt og sentrumsnært ved sjøen på Ladehammeren (Ormen Langesv. 15). Vi har vegger med høyder 17 meter, 16 meter, 13 meter, 11 meter, 8 meter og mer enn 130 ulike ruter. Vi har åpent hver dag hele året fra 07-23 og det er gratis parkering rett utenfor hallen.

Prøv klatring

Prøv klatring er klatring sammen med instruktør i 1 time. Maks 4 personer. Passer for de som vil teste klatring og evt vurderer å ta et kurs. Også fint for familier eller en spennende date. Pris: 800,- samlet for 1 time.

Pris og utstyrsleie

1-Månedskort, halvårskort og årskort gjelder både Trondheim Buldresenter og UTE-Hallen Klatresenter

Type Student/Barn Voksen
Drop-in kr 75,- kr 95,-
1-Månedskort kr 590,- / mnd kr 650,- / mnd
Halvårskort kr 2 590,- / ½ år kr 2 990,- / ½ år
Årskort kr 375,- / mnd
kr 4 500,- / år
kr 420,- / mnd
kr 5 040,- / år

Drop-in før kl 15 på hverdager

kr 49,-

Utstyr Pris
Sele kr 30,-
Sko kr 30,-
Tau kr 30,-
Taubrems og skrukarabin kr 30,-
Alt utstyr kr 100,-

Betaling

Du betaler for klatring og evt. utleie gjennom vårt selvbetjenings-system. Ta vare på kvitteringen fra kortautomaten, Dette er din billett. Kun betaling med kort!

Ledkort/Brattkort

Som de fleste seriøse klatresenter i Norge krever vi ledkort/brattkort for den som sikrer. Vi holder imidlertid ukentlige kurs og ledkorttesten er gratis. Les mer.

Kurs

Vi er landsdelens største kursholder innen klatring og vi holder nybegynnerkurs hver uke! Vi holder også kajakkurs og skredkurs. Se oversikt og info om de enkelte kurs i vårt kurssenter.

Klatrepartner

Mangler du klatrepartner har vi fellesklatring (unntatt mai-august) med gratis klatreinstruktør hver søndag kl 19-21. (Det er bare å møte opp og du betaler kun vanlig inngangspris).

Selvsikrere

Vi har selvsikrere på 17 metersveggen og 13 metersveggen slik at du kan trene uten klatrepartner. Disse er flyttbare slik at du kan klatre mange ruter. Les mer.

Klatreskole

Vi har klatreskole med mer enn 200 barn (5-16 år) hver sesong. Les mer.

Klatrepakke

Vi har landets garantert beste pris på klatrepakke i vår butikk i Trondheim Buldresenter.

Klatrebursdag

Prøv vår populære klatrebursdag for barn fra 5 år og oppover. Les mer.

Utdrikningslag

Vi arrangerer utdrikningslag med både, klatring, rappellering, UTE-Spranget, kajakk etc. Ta kontakt på klatring@ute.no for mer info.

Kontakt

Telefon: 99 28 21 23
Epost: klatring@ute.no