Verdensnyhet - Få opp til tusen klatreruter på samme areal som en tidligere fikk plass til 3! ruter

I samarbeide med Eksperter innen elektronikk og data har UTE utviklet en revolusjonerende ny klatreveggløsning. Systemet er basert på at veggen fylles med klatretak. Over og under hvert tak monteres en lysdiode som er koblet til en datasentral. Det finnes et lignende system for buldring, men så langt vi vet ingen som tilbyr et slik system for klatrevegger hvor en også kan benytte eksisterende vegger.

Fra våre store touchskjerm kan «ruteskruerne» nå programmere nye ruter på veggen. Å lage en ny rute tar nå ca 1/8 av tiden det tar å lage en konvensjonell rute. Les mer.

Brukeren velger ruter etter vanskelighetsgrad på våre store og brukervennlige touchskjerm. Når ruten er valgt lyser de aktuelle takene opp. Les mer.

Bedre og mer konsistent gradering da brukeren graderer ruten etter å ha klatret, og systemet setter graden i forholdet til gjennomsnittet av tilbakemeldingene fra klatrerne. Les mer.

Brukerne gir også rutene fra 1 til 5 stjerner hver rute får karakter etter snittet av disse tilbakemeldingene. Les mer.

Kombinert med selvsikrere gir systemet klatrere et stort antall muligheter, selv uten partner. Les mer.

Barn elsker å klatre på lysveggen fordi det er så mange mulige tak og bruke og fordi takene har lys. Les mer.

Systemet kan monteres på eksisterende klatrevegger eller en kan bygge en ny vegg for formålet. Les mer.

Ute.no i Trondheim med mer enn 20 års erfaring innen bygging og drift av klatrevegger står bak utviklingen av veggen som også er funnet støtteberettiget av Norges forskningsråd. Les mer.

Ved interesse for en slik vegg:kontakt: eivind @ute.no eller ring oss på tlf: 90973372