UteHallen - Midt-Norges største og et av Norges flotteste klatresenter

UTE hallen er en ny topp moderne klatrehall som ligger naturskjønt og sentrumsnært ved Ladehammeren. Vi har vegger med høyder 17 meter, 16 meter, 13,meter og 11 meter og mer enn 130 ulike ruter.

Klatring er ikke like spennende på en flat sponplatevegg og vi har derfor investert i 3D-vegger og flere strukturvegger. Vi er byens eneste klatresenter med åpent fra morgen til kveld. Hos oss har du nå også muligheter til å klatre flere taulengder eller forsøke rappellering.

Buldremuligheter finner du i 1.etg og 3.etg.

Mangler du klatrepartner har vi fellesklatring med gratis klatreinstruktør hver søndag kl 19-21. (Du betaler kun vanlig inngangspris).

Vi er landsdelens største kursholder innen klatring og har en svært populær klatreskole for barn. Vi har også kajakkurs og skredkurs. Se kurssenter for alle våre kurs. De som tar klatrekurs hos oss får tilbud om landets garantert beste pris på en komplett klatrepakke.

Vi tar sikkerheten på alvor og krever derfor brattkort av alle som klatrer hos oss. Vi tilbyr derfor gratis brattkortest (du betaler kun vanlig inngangsbillett)

Vi har løskalkforbud slik at du kan klatre i et sunt inneklima.
Vi har ukentlige nybegynnerkurs og klatreskole for barn og ungdom.

Hallen er selvbetjent, men det er stort sett folk i bua eller i veggen hver dag. Du betaler for klatring og evt. utleie gjennom vårt selvbetjenings-system. Ta vare på kvitteringen fra kortautomaten, Dette er din billett. Kun betaling med kort!

Vegg & Ruter

Våre vegger er: 17m, 16m, 13m, 11m og noen lavvegger på 8 meters høyde.
Vi har også litt buldreareal! Det er også en egen avsats for trening på taulagsrutiner i hallen.

Brattkort

I vår klatrehall er sikkerheten det viktigste og derfor kreves det Brattkort for å klatre og sikre her. Som erfaren klatrer tar det 15 min å ta en brattkorttest. Om du ikke har klatret tidligere, men har lyst til å prøve, så er det greit å bli med noen som har brattkort et par ganger for å finne ut om man liker klatring, deretter er det bare å melde seg på nybegynnerkurs som fører frem til brattkortet. Påmelding og info finner du her: http://kurs.ute.no/

Brattkorttest hver lørdag kl 1430 og søndag kl 20.
Det er ikke nødvendig å ha med klatrepartner.
Link til Brattkortvideo

Utstyrsleie

Sele: 30,-
Sko: 30,-
Tau: 30,-
Taubrems & skrukarabin: 30,-
Alt utstyr: 100,-

Priser

Ingen dagtidpris. Alle betaler nå 110,- for drop in.
Familiepris: 300,- inkl utstyr for inntil 2 voksne og 2 barn. 70,- i tillegg pr barn over dette.

Årskort/Avtalegiro
Ordinær pirs: kr. 440,- per måned
Studentpris (Maks 30 år): kr. 375,- per måned
Prisen er satt slik at du som klatrer minst én gang i uken vil spare på å ha årskort.
Årskortet gjelder i UTE-Hallen og gir 10% avslag på veiledende priser i UTE-butikken - unntaket er kajakker.
For å opprette en avtale går du inn på vårt kurssenter og deretter på kursoversikten. Årskortet ligger nederst.

Klatrebursdag

Prøv vår populære klatrebursdag. Passer for alle mellom 5 og 100år. Pris 190,- pr barn med minstepris 1900,- Dette inkluderer instruktør og alt utstyr i 2 timer. I tillegg disponerer dere bursdagsrommet vårt før, underveis og etter opplegget. Der har dere tilgjengelig kokeplate, vannkoker, mikro og tv med vga-tilkobling. Mat og drikke tar dere med selv. Det anbefales 1 voksen pr 5 barn. Dette gjør at alle får klatret mye. Spørsmål eller bestilling gjøres på klatring@ute.no

Utdrikningslag

Vi arrangerer utdrikningslag med både, klatring, rappellering, UTE-Spranget, kajakk etc. Ta kontakt på klatring@ute.no for mer info.

Kurs

se http://kurs.ute.no/

Adresse

Ormen langes vei 15, Trondheim

Parkering

Du kan parkere langs veien utenfor hallen.

Kontakt

Telefon: 99 28 21 23
Epost: klatring@ute.no