Vi har satt sammen to pakker (Basic og Sport) med alt du trenger for å bedrive sportsklatring innendørs og på alle felt ute opp til 16 meters høyde. Da vi er en stor kursarrangør selger vi store mengder klatrepakker noe som gjør at vi har fått agenturet på Cerro som produserer seler bremser, karabiner og kalkposer. Vi har også fått svært gode avtaler på Mad rock på sko og tau fra Tendon. Tau og Ekspressett er kun med i sportspakken.

Vårt store volum på disse produktene gjør at vi kan ha priser på klatrepakker ingen andre i Norge kan matche. NB Prisene gjelder kun i vår nettbutikk. (Du kan ikke forvente å finne de samme varene til samme pris i vår butikk i Bergen!)

PRISGARANTI
Dersom du etter å ha handlet hos oss skulle finne en klatrepakke med samme elementer (sko sele karabiner osv) til en lavere pris i en annen butikk i Norge betaler vi tilbake det dobbelte av mellomlegget.

 

Litt om utstyret i pakken


Sko veil kr 899: Vi har valgt Mad Rock Drifter i pakken, en Komfortabel startsko. Snill lest og dobbel borrelåslukking. Presis og trygg sko for deg som ønsker din første klatresko, eller for deg som ønsker en behagelig sko for lengre turer. Her får du veldig mye sko for pengene. Denne skoen er relativt liten i størrelsen. Det betyr at du må velge et nummer over det du bruker i joggesko. Velg 2 nummer over om du vil ha den veldig behagelig. En klatresko kan være litt trang, men ikke overdriv!

Cerro Uni sele veil kr 699: Svært komfortabel justerbar sele som du kommer til å bli glad i. Selen er godt polstret og passer de fleste meget godt. Selen er lett, kompakt og slitesterk til sommer og vinterbruk. FCT konstruksjon sikrer god bærekomfort og ventilasjon. To spenner i front gjør det enkelt å sentrere selen slik at utstyrsslynger får riktig plassering. Cerro selen har 4 utstyrsslynger. Disse er myke slik at de ikke skaper problemer om du bærer sekk. Fire festepunkter til Caritool plassert slik at de ikke kommer i veien ved bruk.

Taubrems veil kr 249: Cerro taubrems med gode bremseegenskaper for nesten alle typer tau. Passer til heltau 9-11mm, halvtau 8-11mm og tvillingtau 7-11mm.

Skrukarabiner veil kr 140: Cerro skrukarabin , til sikring, rappeller, standplasser og ankere. Bruddstyrke lukket, åpen og tverrstilt: 24, 7, 7 kN

Ekspressett veil kr 170: Cerro ekspressett er lett med to Cerrokarabinere og Cerro kortslynge. Grunnet lav vekt passer dette settet ikke bare til vanlig sportsklatring, men også til lange ruter og trad-klatring. Karabinerne er med wiregate slik at du unngår «piskesnert» og at det er vektbesparende. De vil også fungere bedre til isklatring da de kun består av 2 deler. Slynge: 11cm lang, 11mm bredde, bruddstyrke: 22kN Bruddstyrke karabinere lukket, åpen og tverrstilt: 25, 7, 7 kN

Kalkpose m belte veil kr 175 +35 og kalkball veil kr 49: Cerro kalkpose med UTE.no logo, justerbart livbelte og medfølgende kalkball.

Tau veil kr 875: Vi har valgt å spesialbestille tau fra Tendon i 35 meters lengde. Dette fordi dette i innendørshaller og i de fleste boltede klatrefelt utendørs er tilstrekkelig. Dette gjør også at du får mindre vekt å drasse på samt at kveiling ol tar mindre tid. Tau er dessuten dyrt slik at du sparer en god del ved at vi tilbyr en slik lengde. Tendon Smart er 10 mm tykt og egner seg godt for nybegynnere som klatrer mye innendørs og som tar noen turer ute. Eller som et trenings tau innendørs for mer erfarende klatrere.

Total
Cerro carabiner oval140.-
Cerro taubrems249.-
Kalkpose UTE175.-
Kalkposebelte35.-
Metolius Chalk sock49.-
Mad rock Drifter899.-
Cerro Uni sele699.-
Cerro Express slings (KUN SPORT)1870.- (11stk a 170)
Tendon Smart 35m (KUN SPORT)875.-
Veil pris klatrepakke Sport4991.-
Vår pris3699.-
Du sparer1292.-
Veil pris klatrepakke Basic2246.-
Vår pris1498.-
Du sparer748.-
 

Skrukarbinsett Cerro 24 KN (5stk) (Norges garantert beste pris!)

Alle som har klatret naturlig vet at en stort sett alltid har bruk for flere skrukarabinenere enn en trodde på forhånd. Vi har derfor satt sammen en pakke med 5 stk til en svært gunstig pris.

 

Ekspressett Cerro 22KN (5 stk) (Norges garantert beste pris!)

Det blir aldri nok ekspressett. Hos oss kan du imidlertid få hele 5 sett til en uslåelig pris. Alle karabinerne ha selvfølgelig wiregate for å unngå "piskesnert". Vi har valgt forskjellig farge og form på øvre og nedre karabin slik at de skal være lette å skille. Slyngens hull til øvre karbin har stor åpning mens hullet til nedre er trangt slik at karabinen ikke skal få tverrstilling. Karabinerne tåler 22kn

 
 

Bestilling Ute.no

Produkt Pris Antall Total
Klatrepakke Sport kr 3,699.00
Klatrepakke Basic kr 1,498.00
Skrukarbinsett 5 stk kr 749.00
Ekspressett 5 stk kr 600.00
Frakt: kr 100.00 1 100.00
Total:
Fornavn:
Etternavn:
Epost:
Adresse:
Postnr./sted:
Telefon:
Str. sko:
Merknader (Om du bestiller mer enn en pakke, vennligst oppgi størrelser på sko her):
NB Minimum ordre er kr 1000.

Tilbake til hovedsiden
butikk@ute.no